Appartementen

Algemene beschrijving

Elk appartement in Playa Delphin heeft een balkon met uitzicht over de boulevard en het strand van Puerto Naos.
Alle appartementen hebben een kluisje.

Alle appartementen hebben een balkon met een tafel en stoelen, ligbedden, parasols en uitzicht over het strand en de boulevard.

De keukens zijn goed uitgerust met 2 electrische kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en broodrooster.

De appartementen worden 3 keer per week schoongemaakt, wisseling handdoeken 3 keer per week beddengoed 1 keer per week.

Sateliet TV op aanvraag.
 

Appartementtypen

Er staan 4 appartementtypen tot uw beschikking:

 • Studio (2 persoons):
  Elke studio heeft een woonkamer/keuken met twee 1-persoons slaapbanken, tafel en stoelen. De badkamer heeft een klein bad met douche, wastafel en W.C.
 • Kleine apartementen (2 persoons):
  De 2-persoons appartementen beschikken over een woonkamer met open-keuken en met een comfortabele sofa, tafel en 3 stoelen. Ruime slaapkamer met twee 1-persoons bedden, nachtkastjes en garderobe. De badkamer heeft een ligbad met douche, wastafel, W.C.en bidet.
 • Grote Appartementen (3 persoons):
  De grote 3-persoons appartementen beschikken over een ruime wookamer met open-keuken met daarin een comfortabele 2 persoons slaapbank en een eettafel met 3 stoelen. Ruime slaapkamer met twee 1-persoons bedden, nachtkastjes, een stoel en garderobe. De badkamer heeft een ligbad met douche, wastafel, W.C.en bidet.
 • Luxe appartement (3-4 persoons):
  Het luxe 3-4 persoons appartement (alleen 1 beschikbaar) heeft een dubbel balkon met toegang tot woonkamer/keuken en de slaapkamer. Dit appartement beschikt over een een ruime woonkamer met een comfortabele 2-persoons slaapbank en een eettafel met stoelen. De grote slaapkamer heeft twee 1-persoons bedden, nachtkastjes, een stoel en garderobe. De badkamer heeft een ligbad met douche, wastafel, W.C.en bidet.

Foto's: Kleine apartementen

Foto's: Studio

 

 

Talen

Contact

+34 922 40 81 94
info@playadelphin.com
 • Appartement extra

  picture3
  Uniek appartement op de 4e verdieping. Woonkeuken met slaapbank, keukentafel en stoelen. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en directe toegang tot het terras. Badkamer. Dubbel terras met zicht op het strand en de zee.
   
 • Groot appartement

  picture3
  Bestaat uit een ruime woonkeuken met grote slaapbank, eettafel en stoelen. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en inbouwkast. Badkamer. Ruim terras met zicht op het strand en de zee.
   
 • Klein appartement

  picture2
  Bestaat uit een woonkeuken met bar. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en ingebouwde kast. Badkamer. Terras met zicht op zee en op het strand.
   
 • Studio

  picture1
  Bestaat uit een woonkeuken en slaapbank, badkamer en mooi terras met direct uitzicht op de zee en het strand.
   

Een aantal foto’s van Playa Delphin

image1
 
image1
 
image1
 
 
image1
 
image1
 
image1
 

Copyright © 2011. Apartamentos Playa Delphin. Webdesign: Web Empresas

S5 Box